Miljötorget på Allt för Sjön 2013

afs-logga-400px.jpgI år var första gången som miljöfrågan fick ett eget forum på Allt för sjön. Tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten, Naturksyddsföreningen och Stiftelsen Håll Sverige Rent skapade Initiativet Hållbara Hav ett särskilt miljötorg.

Miljötorget bjöd på utställningar och aktiviteter för besökarna. På scenen kunde man höra föredrag om miljöforskning i Östersjön, få tips om metoder och produkter som gör ditt båtliv miljövänligare och höra debatter och samtal med politiker, forskare och företrädare för båtbranschen. Följ länkarna nedan för att se föredrag och intervjuer.

 Intervjuer  Föredrag  Samtal o debatt Produkter
intervjubild.jpg foredrag57h.jpg samtal-57h.jpg scrubbis-57h.jpg
Intervjuer med föredragshållare och deltagare i debatter och samtal Föredrag om allt från forskning om tumlare till extremsport i skärgården Paneldebatt om båtbottenfärger och samtal om långsegling och havet som rersurs Intervjuer och presentationer av ett urval miljösmarta produkter från mässan

Utställningen "Östersjön - vem bryr sig..."

utstallningen-am.jpgEn central roll i Miljötorget har tställningen "Östersjön - vem bryr sig...", som tagits fram av Initiativet Hållbara Hav i samarbete med Stockholms universitet och Stiftelsen Håll Sverige Rent.
Besök den digitala utställningen här. Klicka i bilderna så får du texterna i läsbar form.